Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 вересня 2024 року о 18:56

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АГРОТЕРМІНАЛ КОНСТРАКШИН»;

2) ТОВ «БУДПРОМТЕХ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ВІКТОРІ ЕНЕРДЖІ».

3. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії ТЗОВ «ЗБОРІВСЬКА ПТАХОФАБРИКА».

5. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 листопада 2019 року № 2345 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ДП «ШЕПЕТІВКАГАЗ» ПАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ ФІРМІ «ГРІЛЬ». 

8. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку.

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2441» (щодо внесення змін до ІП АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік).

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРИВБАСВОДОКАНАЛ» на 2024 – 2028 роки».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРИВБАСВОДОКАНАЛ» на 2024 рік».

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2024 – 2028 роки».

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2024 рік».

16. Про схвалення проєкту Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких законів щодо вдосконалення законодавства у сфері запобігання зловживанням на оптовому енергетичному ринку».

17. Про недотримання ПРАТ «УМАНЬГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

18. Про недотримання ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (Волинська філія) вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу (щодо діяльності з розподілу природного газу).

19. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «БІЛОЦЕРКІВБУД-МОНТАЖ» з постачання електричної енергії споживачу. 

20. Про збільшення cтроку проведення планової перевірки ПРАТ «НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКА ГЕС» з виробництва електричної енергії.

21. Про збільшення cтроку проведення планової перевірки ТЗОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР» з виробництва електричної енергії.

22. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

23. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

24. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 03 вересня 2024 року № 1573 «Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у липні 2024 року».

25. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

26. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux