Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 січня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 січня 2024 року о 19:28

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 січня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГАЗОВИЙ ОПТИМУМ»;

2) ТОВ «ЮА-ТРЕЙДІНГ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО»;

2) ТОВ «СІНК ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «ТРАНСЕЛЕКТРОМЕРЕЖА».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ЕНЕРГО ТРЕЙД ЛАЙН».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ».

5. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) КП «ЕКОРЕСУРСИ»;

2) ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

6. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих:

1) ТОВ «АСК ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «САНТАЛЕКС ГРІН ПАУЕР».

7. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

8. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії КП «ТЕПЛОВИК».

9. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку:

1) МВМ ЦЕЕнерґи Зрт. (MVM CEEnergy Zrt.);

2) Товариства з обмеженою відповідальністю RWE Supply & Trading.

10. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 травня 2019 року № 749 та зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ ГУБЕНКУ ФЕДОРУ ФЕДОРОВИЧУ.

11. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 04 жовтня 2023 року № 1812».

12. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 29 червня 2017 року № 840.

13. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2024 рік:

1) АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ»;

2) ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»;

4) АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

5) АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

6) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

7) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2024 рік».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг» (зміна до постанови НКРЕКП від 05.10.2018 № 1176).

16. Про прийняття постанов НКРЕКП про встановлення тарифів на послуги постачальників універсальних послуг.

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

18. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ФІЛІЇ та ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

19. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2529» (щодо затвердження планів розвитку газорозподільних систем на 2024  2033 роки ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ФІЛІЇ та ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП».

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Програми відповідності Товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України». 

22. Про порушення ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

23. Про порушення АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

24. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

25. Про невиконання ТОВ «ЕНЕРДЖІ 365» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 28 березня 2023 року № 75-р щодо діяльності з постачання електричної енергії споживачу).

26. Про порушення ТОВ «НАУКОВО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ВІДНОВЛЮВАЛЬНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ «АЛЬТЕРНАТИВА» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

27. Про порушення ТОВ «ЕКОТЕХНІК-ТАРАСІВЦІ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

28. Про порушення ТОВ «ООЕК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

29. Про порушення ТОВ «ООЕК» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

30. Про порушення КП ВМР «ВМТЕ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

31. Про порушення КП ВМР «ВМТЕ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

32. Про недотримання КП ВМР «ВМТЕ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

33. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «СЕРВІС ГРУПП ЛТД», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2018 року № 2098.

34. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «СЕРВІС ГРУПП ЛТД», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 08 червня 2017 року № 748.

35. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЕНЕРГОГАРАНТІЯ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 грудня 2020 року № 2504.

36. Про порушення ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

37. Про порушення ПРАТ «УМАНЬГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

38. Про порушення ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

39. Про невиконання ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 19 вересня 2023 року № 255-р щодо діяльності з постачання природного газу).

40. Про порушення КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (розгляд Акта планової перевірки від 18 грудня 2023 року № 543).

41. Про невиконання КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 20 вересня 2023 року № 256-р щодо діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення) (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 18 грудня 2023 року № 544).

42. Про порушення КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

43. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» постановою НКРЕКП від 12 грудня 2023 року № 2387.

44. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 09 серпня 2022 року № 25-р («Про усунення порушень ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»).

45. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненнями замовників послуги з приєднання).

46. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненням споживача).

47. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненням замовника послуги з приєднання).

48. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненням НЕК «УКРЕНЕРГО»).

49. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненням НЕК «УКРЕНЕРГО»).

50. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями юридичних осіб).

51. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» з розподілу природного газу (за зверненням юридичних осіб).

52. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТЗОВ «ЛЕТР» з постачання електричної енергії споживачу.

53. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛО ДЛЯ СВІТУ» з виробництва електричної енергії.

54. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТзОВ «СіПіДжі Енерджі» з постачання електричної енергії споживачу.

55. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТзОВ «СіПіДжі Енерджі» з постачання природного газу.

56. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕЕС» з постачання електричної енергії споживачу.

57. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕЕС» з постачання природного газу.

58. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОНК-ЕНЕРДЖИ» з постачання електричної енергії споживачу.

59. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОНК-ЕНЕРДЖИ» з постачання природного газу.

60. Про збільшення строку проведення планової перевірки НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання природного газу.

61. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 01 листопада 2023 року № 2024).

62. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 14 листопада 2023 року № 2133).

63. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «АГРО-ТРЕЙД»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2652» (у частині припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «АГРО-ТРЕЙД»).

64. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про перегляд «зеленого» тарифу ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ» (1 черга вітро- та геліоелектростанції Тернопільська обл. (інформація з обмеженим доступом))».

65. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення розгляду спору між ТОВ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ» та НЕК «УКРЕНЕРГО».

66. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

67. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

68. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux