Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 липня 2024 року о 21:28

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕМПОРІА».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «УКРЕЛЕКТРОТЕХНОЛОДЖИ»;

2) ТОВ «УКРСКАЙЕНЕРДЖИ».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу АТ «НВКГ «ЗОРЯ» – «МАШПРОЕКТ» та анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ДП «НВКГ «ЗОРЯ» – «МАШПРОЕКТ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої КП «УЖКГ».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, виданої КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ».

6. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 14 (продовження зупинення дії ліцензії з постачання електричної енергії споживачу).

7. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 16 (продовження зупинення дії ліцензії з виробництва електричної енергії).

8. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 21 (продовження зупинення дії ліцензії з виробництва електричної енергії).

9. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕНЕРГОЛАЙТ КОМПАНІ».

10. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких Ліцензійних умов» (щодо удосконалення Ліцензійних умов з передачі, виробництва, агрегації, перепродажу, розподілу МСР).

11. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 – 2028 роки».

13. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку системи розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО».

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 – 2028 роки».

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

16. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2443» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік».

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352» (щодо вимог до проєктної документації).

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу».

20. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Правил організації звітності, що подається суб’єктами господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

21. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 02 липня 2019 року № 1333», якою затверджено Правила розгляду звернень споживачів щодо дій суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, та врегулювання спорів.

22. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (щодо удосконалення процедури здійснення моніторингу дотримання вимог стосовно відокремлення та незалежності).

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 23 березня 2022 року № 349» (щодо відновлення оприлюднення інформації стосовно відокремлення та незалежності).

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності АТ «Тернопільобленерго».

25. Про недотримання АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

26. Про недотримання АТ «ЗАКАРПАТГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

27. Про порушення АТ «УКРТРАНСНАФТА» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування нафти, нафтопродуктів магістральним трубопроводом.

28. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ» постановою НКРЕКП від 22 травня 2024 року № 966 («Про застосування санкцій до ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання»).

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЧОЕК» з постачання електричної енергії споживачу.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» з розподілу електричної енергії.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» з виробництва електричної енергії.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» з виробництва теплової енергії.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «РІВНЕАЗОТ» з централізованого водовідведення.

37. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов» (щодо посвідчень в електронній формі та оновлення окремих переліків питань для перевірки).

38. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВІНД ЕНЕРДЖІ СОЛЮШНС»;

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «ВІДЕН»;

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ГРУП»;

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 14 січня 2020 року № 131»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28 червня 2024 року № 1235» (у частині встановлення «зеленого» тарифу СТОВ АФ «ОЛЬГОПІЛЬ» (СЕС Вінницька обл., (інформація з обмеженим доступом) та СЕС Вінницька обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ВІНД ЕНЕРДЖІ СОЛЮШНС» (ВЕС Черкаська обл., (інформація з обмеженим доступом)), припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «ВІДЕН» (СЕС Чернігівська обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ГРУП» (1 черга СЕС Івано-Франківська обл., (інформація з обмеженим доступом)) та зміни найменування ТОВ «ОЕНЖІ ЕНЕРДЖІ» на ТОВ «РЕНЬЮЕБЛ ЕНЕРДЖІ СОЛЮШНС»).

39. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 листопада 2021 року № 2186» щодо встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС».

40. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 вересня 2020 року № 1695» щодо встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux