Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
09 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 жовтня 2024 року о 20:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 09 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «М.Т. Транс».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ФОРМУЛА ЕНЕРДЖІ».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ».

4. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ДП «НОВАТОР», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 07 червня 2019 року № 952.

5. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ДП «НОВАТОР», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 листопада 2021 року № 2011.

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку реєстрації учасників оптового енергетичного ринку».

7. Про прийняття постанови НКРЕКП щодо схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП щодо схвалення Плану розвитку систем розподілу ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2025 – 2029 роки.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2445» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2446» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕНТРАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» на 2024 рік.

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2637» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу» (щодо роботи сервісу «Особистий кабінет замовника»).

14. Про прийняття постанови «Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики формування, розрахунку та встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках».

16. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу».

17. Про порушення ТОВ «ЖИТОМИРКОМУНСЕРВІС» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

18. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 09 червня 2021 року № 965 «Про проведення позапланових виїзних перевірок дотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії» (щодо виключення ТОВ «ЖИТОМИРКОМУНСЕРВІС»).

19. Про порушення ТОВ «УЖЕНЕРГОСЕРВІС» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

20. Про порушення ТОВ «НЕСС ЕНЕРДЖІ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу, Ліцензійних умов з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

21. Про порушення ТОВ «ТОРГОВА ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу, Ліцензійних умов з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

22. Про порушення ТОВ «ТОРГОВА ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу та порушення сплати внесків на регулювання.

23. Про недотримання АТ «ВОЛИНЬГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 23 січня 2024 року № 20-р «Про усунення порушень АТ «ВОЛИНЬГАЗ».

24. Про порушення КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» КМР» вимог Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

25. Про недотримання КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» КМР» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

26. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ТОВ «ГАЗЕНЕРГОПОСТАЧ» (за зверненнями споживачів).

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» з постачання електричної енергії споживачу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НЬЮ ЕНЕРДЖІ ЮКРЕЙН» з постачання електричної енергії споживачу.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НЬЮ ЕНЕРДЖІ ЮКРЕЙН» з постачання природного газу.

31. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов» (щодо доповнення Порядку контролю Методикою визначення сум додатково отриманого або недоотриманого доходу від здійснення діяльності з розподілу природного газу та внесення деяких інших змін).

32. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ ГУБЕНКУ ФЕДОРУ ФЕДОРОВИЧУ»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 24 вересня 2024 року № 1661» (у частині припинення дії «зеленого» тарифу ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ ГУБЕНКУ ФЕДОРУ ФЕДОРОВИЧУ (СЕС Запорізька обл., (інформація з обмеженим доступом))).

33. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

34. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

35. Про затвердження розміру вартості послуги за механізмом ринкової премії, придбаної ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

36. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку» (щодо маржинальної ціни балансуючої електричної енергії та обов'язкової межі продажу електричної енергії на РДН).

37. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку подання інформації про здійснені господарсько-торговельні операції, пов’язані з оптовими енергетичними продуктами».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux