Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
07 серпня 2024 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 07 серпня 2024 року о 12:39

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 07 серпня 2024 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ГГЕ СОЛАР І»;

2) ТОВ «СОЛАРФІЛД-25».

2. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕПІЦЕНТР ДЖЕНЕРЕЙШН».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО»;

2) ТОВ «ЕПІЦЕНТР ДЖЕНЕРЕЙШН».

4. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «ССТУ»;

2) ТОВ «КБВ».

5. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 284 (уточнення місцезнаходження об'єкта електроенергетики).

6. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 20 лютого 2024 року № 320 (уточнення найменування та місцезнаходження об'єкта електроенергетики).

7. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 01 серпня 2019 року № 1625 (зміна місця провадження господарської діяльності).

8. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

9. Анулювати ліцензію з постачання природного газу, видану ТОВ «СМАРТ ПЛАНТС».

10. Анулювати ліцензію з постачання електричної енергії споживачу, видану ТОВ «СМАРТ ПЛАНТС».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

12. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

13. Перенести розгляд питання про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 25» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

14. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2438» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

15. Прийняти постанову НКРЕКП «Про припинення АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» порушення законодавства у сфері енергетики».

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП» (щодо актуалізації деяких положень нормативно-правої бази НКРЕ та НКРЕКП для ОСР та ПУП, частина територій здійснення діяльності яких знаходяться на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією).

17. Застерегти ТОВ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

18. Застерегти ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Застерегти ТОВ «А-СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

20. Застерегти ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

21. Застосувати санкції до ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

22. Застосувати санкції до ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

23. Застосувати санкції до ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

24. Застосувати санкції до ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

25. Застосувати санкції до АТ «ПОЛТАВАГАЗ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

26. Застосувати санкції до ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

27. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 19 червня 2024 року № 1143 «Про застосування санкцій до НЕК «УКРЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, здійснення заходів державного регулювання та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 05 липня 2023 року № 1231» (щодо збільшення строку забезпечення НЕК «УКРЕНЕРГО» освоєння профінансованих станом на 31 грудня 2023 року коштів по укладеним у 2023 році договорах із здійснення заходів з відновлення електричних мереж та/або їх складових, пошкоджених внаслідок бойових дій).

28. Провести позапланову виїзну перевірку НЕК «УКРЕНЕРГО» (за заявою ліцензіата).

29. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРАТ «УМАНЬГАЗ» з розподілу природного газу.

30. Збільшити строк проведення планової перевірки ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» зі здійснення функцій гарантованого покупця.

31. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» з постачання електричної енергії споживачу.

32. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» з постачання природного газу.

33. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «РОЕК» з постачання електричної енергії споживачу.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux