Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
04 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 травня 2024 року о 20:45

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 04 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГК «Міленіал».

2. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ДМП ВКГ «ДЗД».

3. Про зупинення дії ліцензій з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) та з постачання електричної енергії споживачу, виданих ТОВ «НЕК».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

5. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2624 (зміни до Порядку формування та ведення реєстру об’єктів електроенергетики та електроустановок споживачів (у тому числі активних споживачів), що використовують альтернативні джерела енергії для виробництва електричної енергії).

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2441» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік).

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2023 року № 2322» (щодо перегляду тарифу на послуги з передачі електричної енергії НЕК «УКРЕНЕРГО»).

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2023 року № 2323» (щодо перегляду тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління НЕК «УКРЕНЕРГО»).

10. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо перегляду для операторів систем розподілу тарифів на послуги з розподілу електричної енергії.

11. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо внесення змін до Мінімальних стандартів та вимог до якості обслуговування споживачів природного газу, Форм звітності щодо показників якості газопостачання та інструкцій щодо їх заповнення).

12. Про порушення ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

13. Про недотримання ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

14. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 7-р (щодо продовження ПРАТ «УМАНЬГАЗ» строку виконання розпорядження у частині повідомлення НКРЕКП про стан врегулювання питання щодо укладення договорів про експлуатацію газорозподільних систем або договорів господарського відання чи користування з передачею газорозподільних систем на баланс Оператора ГРМ; здійснення розрахунків з ТОВ «ГК НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» та ТОВ «ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ»; забезпечення укладання актів розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін; забезпечення проведення періодичної повірки).

15. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 травня 2024 року № 963 «Про застосування санкцій до ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, здійснення заходів державного регулювання та внесення змін до постанови НКРЕКП від 21 квітня 2023 року № 706» (щодо уточнення суми недоотриманого доходу від здійснення ліцензованої діяльності з розподілу електричної енергії у 2023 році).

16. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 квітня 2024 року № 854 «Про початок розслідувань зловживань на оптовому енергетичному ринку за повідомленнями НЕК «УКРЕНЕРГО» від 01 квітня 2024 року № 01/19421, від 11 квітня 2024 року № 01/21795, від 23 квітня 2024 року № 01/24620».

17. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 30 квітня 2024 року № 845 «Про застосування санкцій до ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

18. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» з розподілу електричної енергії (щодо виконання вимог розпорядження НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 360-р «Про усунення порушень АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ»).

19. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (щодо виконання вимог розпорядження НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 37-р «Про усунення порушень ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»).

20. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненням замовника послуги з приєднання).

21. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

22. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

23. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВГАЗ» з розподілу природного газу (за зверненням фізичної особи).

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВГАЗ» з розподілу природного газу (щодо виконання ліцензіатом пункту 1 розпорядження НКРЕКП від 10 квітня 2024 року № 109-р «Про усунення порушень АТ «КИЇВГАЗ»).

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» з розподілу природного газу.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» з постачання природного газу.

31. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (Хмельницька філія).

32. Про затвердження Змін до Порядку здійснення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, моніторингу ринків у сферах енергетики та комунальних послуг (щодо приведення у відповідність до положень Закону № 3141-IX (Закону про REMIT), а саме щодо визначення об’єкта та предмета моніторингу; щодо розширення мети моніторингу; щодо завдань структурних підрозділів з моніторингу; щодо джерел даних (інформації), що використовуються НКРЕКП для моніторингу; щодо процедури використання результатів моніторингу).

33. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов» (щодо посвідчень в електронній формі та оновлення окремих переліків питань для перевірки).

34. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ОСТРОВСЬКИЙ»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29 березня 2024 року № 621» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ОСТРОВСЬКИЙ» (ВЕС «НИЖНІ ВОРОТА-1»)).

35. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку» щодо удосконалення роботи ринку допоміжних послуг та балансуючого ринку.

36. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про включення НЕК «УКРЕНЕРГО» до реєстру адміністраторів платформ інсайдерської інформації»;

«Про включення АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» до реєстру адміністраторів платформ інсайдерської інформації».

37. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

38. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

39. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux