Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
04 березня 2024 року відбулося засідання НКРЕКП, що було заплановане на 27 лютого 2024 року
Опубліковано 04 березня 2024 року о 12:50

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 04 березня 2024 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання (що було заплановане на 27 лютого 2024 року), на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ СТРУМ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «УКРЕНЕРГОЕКСПРЕС».

2. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ОЕЗ».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «БРАЙТ ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ЕНЕРДЖІТОП».

4. Змінити встановлену потужність електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ТОРІ СОЛАР».

5. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 26 вересня 2023 року № 1728.

6. Зупинити дію ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ЕНЕРДЖІ КАПІТАЛ ГРУП»;

2) ПРАТ «УІФК».

7. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 14 червня 2018 року № 429 (зміна найменування).

8. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2419 (зміна місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2441» щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2022 року № 406».

12. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2024 – 2033 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «Оператор газотранспортної системи України».

13. Накласти штраф на ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за невиконання рішень НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 10 січня 2023 року № 3-р та розпорядження НКРЕКП від 05 липня 2023 року № 180-р щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

14. Застерегти ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Накласти штраф на ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Застерегти ТОВ «ЕЕС» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

17. Застосувати санкції до ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

18. Застерегти АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

19. Застерегти ТОВ «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНИК» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

20. Застерегти ДП «УКРАВТОГАЗ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Застерегти ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

22. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на АТ «ВОЛИНЬГАЗ» постановою НКРЕКП від 23 січня 2024 року № 161.

23. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 06 лютого 2024 року № 262.

24. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 300.

25. Перенести розгляд питання про внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 жовтня 2021 року № 1872 «Про накладення штрафу на АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

26. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 02 червня 2023 року № 150-р «Про усунення порушень ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

27. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 154-р «Про усунення порушень АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

28. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 266-р «Про усунення порушень ТОВ «ГІЛЬДЕНДОРФ ЕНЕРДЖИ».

29. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 267-р «Про усунення порушень ПРАТ «БОЛГРАД СОЛАР».

30. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 22 листопада 2023 року № 316-р «Про усунення порушень ТОВ «ІРШАНСЬКА СЕС».

31. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 29 листопада 2023 року № 320-р «Про усунення порушень ТОВ «ФАЙН-ЕЛ».

32. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2903 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

33. Зняти з розгляду питання про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживачів).

34. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання електричної енергії споживачу (за зверненнями споживачів).

35. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних та юридичних осіб).

36. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (щодо виконання вимог розпорядження НКРЕКП від 08 листопада 2023 року № 305-р).

37. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (щодо виконання вимог розпорядження НКРЕКП від 14 листопада 2023 року № 312-р).

38. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» з розподілу природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

39. Зняти з розгляду питання про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЧЕРВОНА ГОРА ЕКО» з виробництва електричної енергії.

40. Зняти з розгляду питання про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП» з виробництва електричної енергії.

41. Зняти з розгляду питання про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕТГ» з постачання електричної енергії споживачу.

42. Збільшити строк проведення планової перевірки МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

43. Збільшити строк проведення планової перевірки МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

44. Збільшити строк проведення планової перевірки МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

45. Зняти з розгляду питання про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

46. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» на 2024 рік».

47. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

48. Унести зміни до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

49. Затвердити Зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

50. Перенести розгляд питання про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux