Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
03 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 28 серпня 2024 року о 23:13

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 03 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГАЗЛІНК»;

2) ТОВ «ГЛОБАЛЕНЕРДЖІ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії АТ «НВКГ «ЗОРЯ» – «МАШПРОЕКТ» та анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ДП НВКГ «ЗОРЯ» – «МАШПРОЕКТ».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АСТРА-ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «НОРМИ ПРАВА».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії ТОВ «РАДЕХІВСЬКИЙ ЦУКОР».

6. Про відмову у реєстрації Energy Gate Europe sp. z o.o. як учасника оптового енергетичного ринку.

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2440» щодо внесення змін до ІП ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2437» щодо внесення змін до ІП АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

9. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики формування, розрахунку та встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження форм звітності суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері теплопостачання, та порядку їх подання».

11. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на основі багаторічного стимулюючого регулювання» (щодо вдосконалення механізму формування тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу та виходу в/з газотранспортну(ої) систему(и)).

12. Про порушення ТОВ «УЕСК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

13. Про порушення КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

14. Про недотримання АТ «ЛЬВІВГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

15. Про недотримання ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

16. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 07 серпня 2024 року № 1436 «Про накладення штрафу на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

17. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 03 липня 2024 року № 193-р «Про усунення порушень ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (щодо продовження строку підтвердження надання гр. Архіповій А. А. повідомлення про надання послуги зі стандартного приєднання).

18. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЖИТОМИРКОМУНСЕРВІС» з виробництва електричної енергії.

19. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «УЖЕНЕРГОСЕРВІС» з виробництва електричної енергії.

20. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НЕСС ЕНЕРДЖІ» з постачання електричної енергії споживачу.

21. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ 3000» з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ХІМ-ТРЕЙД ЮА» з постачання електричної енергії споживачу.

23. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ХІМ-ТРЕЙД ЮА» з постачання природного газу.

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» КМР» з виробництва електричної енергії.

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» КМР» з виробництва теплової енергії.

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» КМР» з постачання електричної енергії споживачу.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «АЗОТ» з централізованого водовідведення.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «АЗОТ» з постачання природного газу.

29. Про внесення зміни до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2024 рік (щодо виключення ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ГРУП»).

30. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

31. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у липні 2024 року.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux