Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
03 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 28 березня 2024 року о 18:01

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 03 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «БАГАТЕК».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ТОР-ЕЛ»;

2) ТОВ «ЦЕНТРГАЗПОСТАЧ».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «ВОЛТЕР»;

2) ТОВ «Електро-трейдінг».

4. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 грудня 2022 року № 1604 (зміна організаційно-правової форми).

5. Про внесення змін до додатку до постанови НКРЕКП від 15 червня 2017 року № 778 (уточнення місць провадження господарської діяльності).

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП». 

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (зміни до Кодексу газосховищ та Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу щодо створення вдосконалених умов зберігання (закачування, відбору) природного газу).

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу щодо газосховищ, до яких застосовується режим регульованого доступу».

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 червня 2022 року № 656» (внесення змін до постанови «Про встановлення тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу в підземних сховищах газу АТ«УКРТРАНСГАЗ» у частині зміни назви продуктів).

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Інструкції з моніторингу нафтогазових ринків у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» на 2024 – 2028 роки».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» на 2024 рік».

13. Про невиконання АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 17 січня 2023 року № 11-р, щодо діяльності з виробництва електричної енергії).

14. Про порушення ТОВ «ООЕК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про порушення ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про порушення ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (планова перевірка).

17. Про порушення ДЕРЖАВНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧОРНОМОРНАФТОГАЗ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного газу (планова перевірка).

18. Про порушення ДЕРЖАВНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧОРНОМОРНАФТОГАЗ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання (закачування, відбору) природного газу (планова перевірка).

19. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» постановою НКРЕКП від 04 березня 2024 року № 405.

20. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» постановою НКРЕКП від 15 березня 2024 року № 534.

21. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 08 листопада 2023 року № 300-р (про усунення порушень ТОВ «ГАНСЬКА СЕС»).

22. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 38-р (про усунення порушень ТОВ «СІЛІКОНФІЛД»).

23. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 30 січня 2024 року № 22-р (про усунення порушень ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»).

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (Хмельницька філія) з розподілу природного газу (за зверненням представника фізичних осіб).

25. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЛУЗЕВИЙ ЦЕНТР ПІДТРИМКИ» з постачання природного газу (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 23 січня 2024 року № 19-р).

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «БІЗНЕС-РЕЙС» з виробництва електричної енергії.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

29. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

30. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» з розподілу природного газу.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «РІВНЕГАЗ» з розподілу природного газу.

32. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

33. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ ГОНЧАРУК АЛЛІ ОЛЕКСАНДРІВНІ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ ГОНЧАРУК АЛЛІ ОЛЕКСАНДРІВНІ (СЕС «Іванівка 2»), ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 32730437) (СЕС «Рава-Руська-1»)).

34. Про схвалення проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку» (щодо удосконалення роботи ринку допоміжних послуг та балансуючого ринку).

35. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

36. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану» у частині врегулювання питання взаємних розрахунків між гарантованим покупцем та продавцем електричної енергії за «зеленим» тарифом.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux