Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
01 серпня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 26 липня 2023 року о 19:10

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 01 серпня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГЕТ»;

2) ТОВ «ЕЛЕКТРОГАЗПОСТАЧ»;

3) ТОВ «ЕЛЕКТРО ТРЕЙД ІН».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕДГ»;

2) ТОВ «ЕЛЕКТРОГАЗПОСТАЧ»;

3) ТОВ «ЕНЕРГО ГРІД ТРЕЙД»;

4) ТОВ «ЕСУ»;

5) ТОВ «ЛЕПТОН ТРЕЙД»;

6) ТОВ «ПРИВАТНІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ІНВЕСТИЦІЇ»;

7) ТОВ «УНІВЕРСАЛЬНІ ЕНЕРГЕТИЧНІ РІШЕННЯ».

3. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 23 листопада 2022 року № 1518 (зміна найменування).

4. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 12 травня 2021 року № 800 (зміна найменування).

5. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 23 листопада 2022 року № 1514 (зміна найменування).

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 05 липня 2023 року № 1226».

10. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо запровадження публічних договорів приєднання між Користувачами та «НЕК «Укренерго» та зміни порядку розрахунків за послуги з передачі електричної енергії та диспетчерського (оперативно-технологічного) управління).

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» на 2023 – 2027 роки».

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» на 2023 рік».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проєктів регуляторних актів, на 2023 рік».

14. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газорозподільних систем».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до переліку кандидатур посадових осіб операторів газорозподільних систем, відповідальних за моніторинг впровадження програми відповідності, затвердженого постановою НКРЕКП від 24 жовтня 2017 року № 1289».

16. Про недотримання ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта планової перевірки від 05 липня 2023 року № 302).

17. Про недотримання ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд актів позапланової виїзної перевірки від 05 липня 2023 року № 303 та № 304).

18. Про недотримання ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

19. Про недотримання КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Про порушення ТЗОВ «ЕНЕРГІЯ-НОВИЙ РОЗДІЛ» вимог законодавства у сфері теплопостачання.

21. Про порушення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

22. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 08 червня 2023 року № 151-р («Про усунення порушень АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»).

23. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 161-р («Про усунення порушень АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ»).

24. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 172-р («Про усунення порушень АТ «ОДЕСАГАЗ»).

25. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 204 («Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ДНІПРОГАЗ»).

26. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 205 («Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ»).

27. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 215 («Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КРИВОРІЖГАЗ»).

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями замовника послуги з приєднання).

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ МЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненням замовника послуги з приєднання).

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненням замовника послуги з приєднання).

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» (щодо виконання рішення НКРЕКП).

33. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» з постачання природного газу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» з постачання електричної енергії споживачу.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

37. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 245» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми КП ВО КИЇВРАДИ (КМДА) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6)» на 2023 рік).

38. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

39. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux