Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
01 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 26 жовтня 2023 року о 19:22

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 01 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕНЕРДЖИ ТРЕЙДИНГ»;

2) ТОВ «ПЕР».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕЕС-Т»;

2) ТОВ «ЕНЕРДЖІВАЙТ»;

3) ТОВ «ЕТХ»;

4) КП «ККП М. ВАСИЛЬКОВА»;

5) ТОВ «ОВІД ВІНД»;

6) ТОВ «ПЕР»;

7) ТОВ «ПЕС».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «УКРЕЛЕКТРОГАЗ».

4. Про відновлення дії ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «РЕ».

5. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ВЕЗ»;

2) ТОВ «ДОБРОБУТНАФТОГАЗ»;

3) ТОВ «ПЧТК»;

4) ТОВ «ЦЕНТР МУНІЦИПАЛЬНОГО РОЗВИТКУ».

6. Про розгляд питань щодо видачі ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «БАДЕР УКРАЇНА»;

2) ТОВ «ТАЙЛ».

7. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2024 – 2028 роки:

1) ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік».

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік».

16. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, –постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо реалізації положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення та «зеленої» трансформації енергетичної системи України»).

17. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, –постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу» (щодо активних споживачів).

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2022 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 18 січня 2022 року № 75».

19. Про погодження підписання НКРЕКП додаткових угод до договорів про субкредитування у межах Угоди про Позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури»:

1) КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

3) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД».

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про включення ТОВ «КРЕМЕНЧУКГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб`єктів ринку природного газу».

21. Про недотримання ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 02 жовтня 2023 року № 406).

22. Про недотримання ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 02 жовтня 2023 року № 407).

23. Про недотримання АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

24. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

25. Про недотримання АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

26. Про порушення МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

27. Про порушення АТ «КИЇВОБЛГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (розгляд Акта від 03 жовтня 2023 року № 410).

28. Про порушення АТ «КИЇВОБЛГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (розгляд Акта від 03 жовтня 2023 року № 411).

29. Про невиконання АТ «КИЇВОБЛГАЗ» рішення НКРЕКП з розподілу природного газу (розгляд Акта від 03 жовтня 2023 року № 409).

30. Про невиконання ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ» рішення НКРЕКП з розподілу природного газу.

31. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» (позапланова перевірка).

32. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 02 вересня 2023 року № 121-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАХІД АГРОЕНЕРГОІНВЕСТ».

33. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 12 вересня 2023 року № 242-р «Про усунення порушень ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД».

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (щодо виконання рішень НКРЕКП).

35. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» з розподілу електричної енергії (за зверненням замовника послуги з приєднання).

36. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД» з виробництва теплової енергії (за заявою ліцензіата).

37. Про проведення позапланової виїзної перевірки НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання природного газу (щодо виконання рішення НКРЕКП).

38. Про проведення позапланових виїзних перевірок з розподілу електричної енергії (за зверненням НЕК «УКРЕНЕРГО»):

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

4) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

5) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

6) ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

7) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

8) АТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

9) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

10) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

11) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

12) ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ»;

13) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

14) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

15) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»;

16) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»;

17) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»;

18) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ВЕЗ» з постачання електричної енергії споживачу.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ВЕЗ» з постачання природного газу.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» з постачання електричної енергії споживачу.

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЗАКАРПАТГАЗ» з розподілу природного газу.

44. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

45. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

46. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 23 лютого 2017 року № 226». 

47. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 15 лютого 2019 року № 209».

48. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1941.

49. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

50. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

51. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 13.12.2022 № 1686» щодо зміни тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС».

52. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення на 2 та 3 квартали 2022 року «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт та «зелених» тарифів на електричну енергію вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux