Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 25 лютого
Опубліковано 24 лютого 2016 року о 17:43



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 25 лютого 2016 року о 10-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії:

ТОВ «Теплоінвестсервіс»;

ТОВ «Біоальтернатива».

 

2. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії) та постачання теплової енергії, виданих ДП «ДОНЕЦЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

 

3. Про внесення змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

 

4. Про затвердження Реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на березень 2016 року.

 

5. Про внесення змін до Плану діяльності Національної комісії,  що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

 

6. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу щодо газосховищ, до яких застосовується режим регульованого доступу».

 

7. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 22 червня 2000 року № 701».

 

8. Про деякі питання діяльності транспортування природного газу.

 

9. Про схвалення Інвестиційної програми для Ташлицької ГЕАС та Олександрівської ГЕС ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2016 рік.

 

 

10  Про продовження розгляду питання про внесення змін до Інвестиційної програми на 2016 рік та перегляд структури та рівнів тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та постачання електричної енергії за регульованим тарифом для ПАТ «ЕК«Херсонобленерго».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux