Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Набрала чинність Процедура встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення
Опубліковано 27 травня 2016 року о 12:09



Процедура встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затверджена постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), від 24.03.2016 № 364, сьогодні офіційно оприлюднена в «Офіційному віснику України» за № 39, ст. 1510.

 

Ця Процедура набрала чинності з дня її офіційного опублікування.

 

Дана Процедура застосовується НКРЕКП при встановленні тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.  

 

Дія Процедури поширюється на суб’єктів господарювання, які отримали у встановленому законодавством порядку ліцензії на провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення та ліцензування діяльності яких здійснюється НКРЕКП.

 

Процедура визначає єдиний механізм подання документів для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення (у тому числі за затвердженими формами), і порядок та терміни проходження таких документів, та їх розгляд.

 

У розрахунках тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення не враховуються витрати на провадження неліцензованого виду діяльності з надання послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) та витрати на провадження інших неліцензованих видів діяльності.

 

Постанова № 364 зареєстрована у Міністерстві юстиції України 27.04.2016 за № 643/28773.

 

При цьому втрачає чинність постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 29.11.2013 № 253 «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».

 

Також варто зазначити, що постанова № 364 оприлюднена на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua і розміщена в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство», а також буде оприлюднена в офіційному друкованому ЗМІ Комісії – «Інформаційному бюлетені НКРЕКП».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux