Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Комісія забезпечила виплату заробітної плати на ВАТ "Запоріжжяобленерго" та очікує інформацію від Запорізької ОДА, Фонду державного майна та Запоріжжяобленерго
Опубліковано 15 листопада 2016 року о 16:06



Відповідно до результатів наради, яка відбулась у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 11 листопада 2016 року під головуванням Дмитра Вовка, Голови Комісії, за участю представників Національного антикорупційного бюро України, Запорізької обласної державної адміністрації, Фонду державного майна України, Державної інспекції енергетичного нагляду України, Служби безпеки України та ВАТ "Запоріжжяобленерго", НКРЕКП очікує інформацію для перегляду нормативу відрахувань коштів на поточний рахунок ВАТ "Запоріжжяобленерго".

 

Однак, враховуючи високий рівень соціальної напруги на ВАТ "Запоріжжяобленерго", що зумовлений заборгованістю по заробітній платі, Комісією з метою захисту інтересів колективу Товариства, в умовах бездіяльності керівництва ВАТ "Запоріжжяобленерго", прийнято рішення щодо внесення змін до постанови НКРЕКП від 28.10.2016 № 1921 "Про алгоритм перерахувань коштів на листопад 2016 року", згідно з якими передбачається надання ВАТ "Запоріжжяобленерго" коштів для здійснення у листопаді 2016 року виплати заробітної плати працівникам (з нарахуванням єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування) у загальній сумі 25 389 000,0 грн, постанова НКРЕКП від 15.11.2016 № 1998.

 

Комісія очікує для подальший дій :

 

1. Від Запорізької обласної державної адміністрації інформацію за результатами засідання енергетичного штабу, проведення якого (за інформацією представника Запорізької ОДА) заплановане на 15 листопада 2016 року, на якому одним з питань буде розгляд можливого надання фінансової допомоги ВАТ «Запоріжжяобленерго» за рахунок резервного фонду бюджету області.

 

2. Від Фонду державного майна України інформацію щодо особи, яка була обрана (призначена) до органу управління ВАТ «Запоріжжяобленерго», уповноваженої представляти ВАТ «Запоріжжяобленерго» у правовідносинах з третіми особами, або яка має право вчиняти дії від імені юридичної особи (ВАТ «Запоріжжяобленерго») без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені ВАТ «Запоріжжяобленерго» у період з травня 2016 року по теперішній час.

 

3. Від ВАТ «Запоріжжяобленерго» погодженого Запорізькою обласною державною адміністрацією, ДП «Енергоринок», Фондом державного майна України, Міністерством енергетики та вугільної промисловості України графіку щоденного погашення неврегульованої заборгованості ВАТ «Запоріжжяобленерго» перед ДП «Енергоринок» за 2015 рік на суму 538,86 млн грн (відповідно до листа ДП «Енергоринок» від 03 листопада 2016 року № 07/26-10885) та його безумовного виконання.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux