Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
5 жовтня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 вересня 2017 року о 15:56



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 5 жовтня 2017 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного: 

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ФАКТОР НАФТОГАЗ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «НИВА ЕНЕРГО»;

ТОВ «ЦЕТУЛЯ СОЛАР»;

ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ЧЕРНІГІВ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії:

ПРАТ «ОУШЕН ЕНЕРДЖІ ГРУП»;

ТОВ «МІТРІКС»;

ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНІ-РІШЕННЯ».

 

4. Про схвалення проектів рішень, що мають ознаки регуляторних актів, – проектів постанов НКРЕКП:

«Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із здійснення функцій гарантованого покупця»;

«Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності постачання електричної енергії споживачу».

 

5. Про збільшення строку проведення планової виїзної перевірки ПАТ «КИЇВГАЗ».

 

6. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ВІННИЦЯГАЗ».

 

7. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ».

 

8. Про невиконання постанови НКРЕКП від 25 червня 2015 року № 1866 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

9. Про невиконання постанови НКРЕКП від 30 червня 2016 року № 1208 «Про накладення штрафу на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

10. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 15 червня 2017 року № 785 «Про накладення штрафу на ПАТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та ухилення від виконання рішення НКРЕКП».

 

11. Про прийняття постанов НКРЕКП «Про встановлення «зеленого» тарифу на відпуск електричної енергії:

ТОВ «Енергія Сонця – Нова Ушиця»;

ТОВ «Теофіпольська енергетична компанія».

 

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.09.2017 № 1185» щодо встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «Енергія Сонця – Нова Ушиця» (1 черга СЕС Хмельницька обл., Новоушицький р-н, Новоушицька селищна рада), ТОВ «Теофіпольська енергетична компанія» (1 черга будівництва, що знаходиться за адресою: Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, за межами населеного пункту Коровє Новоставецької сільської ради).

 

13. Про схвалення  тарифів на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ЛКП «Львівтеплоенерго»;

КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам’янець-Подільський);

КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»;

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго;

ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт»;

ТОВ фірма «ТехНова».

 

14. Про схвалення (коригування) тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ЛКП «Львівтеплоенерго»;

КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам’янець-Подільський);

КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»;

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго;

ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт»;

ТОВ фірма «ТехНова»;

ПАТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів).

 

15. Про схвалення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання за категоріями споживачів ліцензіату НКРЕКП ТОВ «Сумитеплоенерго».

 

16. Про схвалення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіату НКРЕКП ТОВ «Сумитеплоенерго».

 

17. Про встановлення тарифів на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ЛКП «Залізничнетеплоенерго»;

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго;

ПАТ «Черкаське хімволокно».

 

18. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ЛКП «Залізничнетеплоенерго»;

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго;

ПАТ «Черкаське хімволокно».

 

19. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП ПАТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів) та ТОВ фірма «ТехНова».

 

20. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП ПАТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів) та ТОВ фірма «ТехНова».

 

21. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання:

Державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго»;

ПАТ «Облтеплокомуненерго»;

КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго».

 

22. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатам НКРЕКП ТОВ «Мелітопольські теплові мережі» та ТОВ фірма «ТехНова», що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання.

 

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до  Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання  у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

24. Про затвердження тарифів на електричну енергію, продану в Оптовий ринок електричної енергії України виробниками, які працюють за ціновими заявками, та визначення середньозваженого тарифу для енергогенеруючих компаній теплових електростанцій на вересень 2017 року.

 

25. Про погодження змін до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України.

 

26. Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 21 грудня 2016 року (підпункт 6.2 протоколу № 24) щодо затвердження постачальникам електричної енергії додаткових платежів.

 

27. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 вересня 2017 року № 1177 «Про алгоритм перерахувань коштів на жовтень 2017 року».

 

28. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Правил управління обмеженнями та порядку розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів».

 

29. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Примірного договору про доступ до пропускної спроможності міждержавних перетинів (міждержавних електричних мереж України)».

 

30. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики визначення доступної пропускної спроможності міждержавних електричних мереж».

 

31. Про схвалення постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» стосовно впровадження форм звітності з моніторингу діяльності операторів газорозподільних систем.

 

32. Про схвалення проектів рішень НКРЕКП щодо затвердження Планів розвитку газорозподільних систем на 2017 – 2026 роки:

ПАТ «Волиньгаз»;

ПАТ «Дніпрогаз»;

ПАТ «Житомиргаз»;

ПАТ «Закарпатгаз»;

ПАТ «Запоріжгаз»;

ПАТ «Івано-Франківськгаз»;

ПАТ «Київгаз»;

ПАТ «Київоблгаз»;

ПАТ «Коростишівгаз»;

ПАТ «Криворіжгаз»;

ПАТ «Лубнигаз»;

ПАТ «Луганськгаз»;

ПАТ «Львівгаз»;

ПАТ «Миколаївгаз»;

ПАТ «Рівнегаз»;

ПАТ «Сумигаз»;

ПАТ «Уманьгаз»;

ПАТ «Харківгаз»;

ПАТ «Чернівцігаз»;

ПАТ «Чернігівгаз».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux