Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 березня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 21 березня 2024 року о 17:22

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 березня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕК ХІМ-ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ЕЛТ»;

3) ТОВ «ХІМ-ТРЕЙД КО».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ДАР ЕНЕРГО».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АСТАРО БЕНЕФІТ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГІЯ ТГСВ».

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «ГЕТ»;

2) ТОВ «ЕЛТ».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ КРЕМСАРЬ НАДІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ.

8. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії КП БМР «БЦТМ».

9. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 14.04.2021 № 660 (зміна найменування).

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 30» щодо внесення змін до Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2024 рік.

12. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу».

13. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії» (зміни до постанови НКРЕКП від 22.04.2019 № 585).

14. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління» (зміни до постанови НКРЕКП від 22.04.2019 № 586).

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (зміни до Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газосховищ, Кодексу газорозподільних систем та Правил постачання природного газу щодо запобігання зловживанням на оптових енергетичних ринках).

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2024 – 2033 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «Оператор газотранспортної системи України».

17. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОРЕСУРСИ» на 2024 – 2028 роки».

18. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОРЕСУРСИ» на 2024 рік».

19. Про порушення ТОВ «ЧЕРВОНА ГОРА ЕКО» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

20. Про порушення ТОВ «ЕКОТЕХНІК РОЖНЯТІВ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

21. Про порушення ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

22. Про невиконання ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АБЗ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 19 вересня 2023 року № 253-р щодо діяльності з виробництва електричної енергії).

23. Про порушення ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

24. Про порушення АТ «ЕКУ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу, Ліцензійних умов з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

25. Про порушення ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

26. Про порушення ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

27. Про невиконання АТ «ЗАКАРПАТГАЗ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 12 грудня 2023 року № 338-р щодо діяльності з розподілу природного газу).

28. Про невиконання ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 29 листопада 2023 року № 322-р щодо діяльності з постачання природного газу).

29. Про невиконання ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 01 листопада 2023 року № 296-р щодо діяльності з постачання природного газу).

30. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 16 серпня 2023 року № 225-р «Про усунення порушень АТ «УКРТРАНСГАЗ» та внесення зміни до постанови НКРЕКП від 16 серпня 2023 року № 1517 «Про накладення штрафу на АТ «УКРТРАНСГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання (закачування, відбору) природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

31. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 08 березня 2024 року № 450.

32. Про анулювання ліцензії з виробництва теплової енергії ТОВ «ЕНЕРГІЯ І ГАЗ УКРАЇНА».

33. Про недотримання МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

34. Про порушення МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» законодавства у сфері теплопостачання та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

35. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 02 травня 2023 року № 121-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАХІД АГРОЕНЕРГОІНВЕСТ».

36. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 361-р «Про усунення порушень ТОВ «ДИМЕРСЬКА СЕС-1».

37. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ГРУП» (за заявою ліцензіата).

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

39. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕНЕРГІЯ СОНЦЯ» з виробництва електричної енергії.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

42. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Вимог щодо забезпечення доброчесності та прозорості на оптовому енергетичному ринку».

43. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 квітня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 квітня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 квітня 2024 року).

44. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» на 2024 рік».

45. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у лютому 2024 року.

46. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

47. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку подання інформації про здійснені господарсько-торговельні операції, пов’язані з оптовими енергетичними продуктами».

48Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 09 листопада 2023 року № 2099» щодо перегляду граничної ціни на балансуючому ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux