Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
24 січня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 24 січня 2017 року о 10:54



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 24 січня 2017 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Встановити «зелений» тариф на відпуск електричної енергії:

- ТОВ «Ренджи Ізмаїл»;

- ТОВ «Станіслав Інвест». 

 

2. Встановити надбавку до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Гідроенергія – 1» (ГЕС на р. Рів у с. Демидівка на території Демидівської сільради Жмеринського р-ну Вінницької обл.).

 

3. Врахувати в тарифах на розподіл електричної енергії (передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) ПАТ «Полтаваобленерго» кошти на повернення поворотної фінансової допомоги.

 

4. Встановити алгоритм розподілу коштів з поточного рахунку із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії в частині перерахування коштів на поточний рахунок ДП «Енергоринок» для відшкодування витрат ДП «Енергоринок» у межах кошторису.

 

5. У звязку із перейменуванням ліцензіатів КП «Покровськтепломережа» (колишня назва КП «Красноармійськтепломережа»), КВП «Теплоенерго» м. Горішні Плавні» (колишня назва КВП «Комсомольськтеплоенерго»), КП Кам’янської міської ради «Тепломережі» (колишня назва КП Дніпродзержинської міської ради «Дніпродзержинськтепломережа») та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» (колишня назва КВЕП «Котовськтеплокомуненерго»):

 - внести зміни до деяких постанов НКРЕКП, якими були встановленні тарифи на теплову енергію для потреб населення;

- внести зміни до постанови НКРЕКП від 31 березня 2015 року № 1171, якою встановлено тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню.

 

6. Cкасувати тарифи на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам Нікопольського комунального підприємства «Нікопольтеплоенерго», Орджонікідзевського міського комунального підприємства «Орджонікідзетеплоенерго», Товариства з обмеженою відповідальністю «Тепловодпостач» (м. Конотоп Сумської області), Комунального підприємства «Тепловодосервіс» Лозівської районної ради, та одночасно:

- визнати такими, що втратили чинність деяких постанов НКРЕКП, якими були встановленні тарифи на теплову енергію для потреб населення;

- внести зміни до постанови НКРЕКП від 31 березня 2015 року № 1171, якою були встановлені тарифи, зокрема на послугу з централізованого опалення, що надається населенню зазначеними ліцензіатами.

 

7. Схвалити ТОВ «ШП «Харківенергоремонт» (Шосткинська ТЕЦ) інвестиційну програму ліцензіата з виробництва електричної та теплової енергії на 2017 рік.

 

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 31 березня 2015 року № 1171» щодо тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб населення та управителів багатоквартирних будинків ліцензіатам НКРЕКП КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго» та ДП «Теплокомуненерго Маяк» ПАТ «Маяк».

 

9. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2016 року № 2387 «Про алгоритм перерахувань коштів на січень 2017 року».

 

10. Внести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2016 № 2380 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб'єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва» (ТОВ «Ренджи Ізмаїл», ТОВ «СТАНІСЛАВ ІНВЕСТ», ТОВ «Гідроенергія – 1» (ГЕС на р. Рів у с. Демидівка на території Демидівської сільради Жмеринського р-ну Вінницької обл.).

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux