Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 жовтня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 11 жовтня 2023 року о 21:16

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 жовтня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ». 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРИКА ДЛЯ ВАС»;

2) ТОВ «ЕЛЕКТРОЛІД»;

3) ТОВ «ЕЛЕКТРОГРЕЙД».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «АК ТРЕЙД ГРУП»;

2) ТОВ «ЕНЕКО ТРЕЙДІНГ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої КП «ТМТКЕ».

6. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 19 лютого 2019 року № 224 (про зміну місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

7. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 квітня 2023 року № 720 (зупинення дії ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ»).

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з агрегації на ринку електричної енергії та про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

9. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2024 – 2028 роки:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

4) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»»;

5) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

6) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» на 2024 – 2028 роки».

11. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП» (зміни до постанови НКРЕ від 23.07.2013 № 1009 «Про встановлення параметрів регулювання, що мають довгостроковий строк дії, для цілей стимулюючого регулювання» та постанови НКРЕКП від 05.10.2018 № 1175«Про затвердження Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії»).

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ».

13. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

1) КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»;

2) КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ».

14. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2023 рік:

1) КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»;

2) КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ».

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2023 – 2027 роки».

16. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2023 рік».

17. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики встановлення плати за приєднання до теплових мереж».

18. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку розкриття інформації споживачам електричної енергії про джерела енергії, у загальній структурі балансу електричної енергії, придбаної електропостачальником та/або виробленої на його власних електроустановках».

19. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

20. Про недотримання ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Про порушення  ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов з постачання природного газу.

22. Про невиконання АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» рішення НКРЕКП з виробництва електричної енергії.

23. Про проведення позапланової виїзної перевірки КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» (щодо виконання рішення НКРЕКП).

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» (щодо виконання рішення НКРЕКП).

25. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

26. Про погодження змін до Тимчасового порядку придбання допоміжної послуги для забезпечення регулювання частоти та активної потужності в ОЕС України, а саме забезпечення резервів заміщення (третинне регулювання).

27. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження розподілу доходів від управління обмеженнями».

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження розподілу доходів від управління обмеженнями».

29. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

30. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux