Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
14 травня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 08 травня 2024 року о 20:02

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 14 травня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ГРАН ЕНЕРГО СЕРВІС».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ОДИН АП».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії АТ «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» та анулювання ліцензії з виробництва електричної енергії, виданої ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії АТ «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» та анулювання ліцензії з виробництва теплової енергії ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ПРАТ «ДМЗ».

8. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 08 лютого 2019 року № 170 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

9. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 серпня 2019 року № 1786 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

10. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2019 року № 2500 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

11. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2019 року № 1802 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

12. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «К О Л О».

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 23» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» на 2024 рік.

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2024 рік ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 – 2028 роки».

16. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

3) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

17. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

3) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

18. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку приєднання до теплових мереж».

19. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики встановлення плати за приєднання до теплових мереж».

20. Про порушення АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

21. Про порушення ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

22. Про порушення ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

23. Про порушення ТОВ «РЕНДЖИ ТАТАРБУНАРИ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

24. Про недотримання ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу (щодо діяльності з розподілу природного газу).

25. Про недотримання АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

26. Про порушення ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 19 квітня 2024 року № 173).

27. Про порушення ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 19 квітня 2024 року № 174).

28. Про недотримання ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

29. Про порушення ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» законодавства у сфері теплопостачання та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

30. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» постановою НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 776.

31. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 16 квітня 2024 року № 745.

32. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 780.

33. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 10 квітня 2024 року № 681 («Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (Вінницька філія)»).

34. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 31 травня 2019 року № 923 («Про накладення штрафу на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОКС» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»).

35. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 16 квітня 2024 року № 111-р («Про усунення порушень ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ»).

36. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 20 лютого 2024 року № 48-р («Про усунення порушень ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»).

37. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з виробництва електричної енергії.

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з виробництва теплової енергії.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ» з розподілу природного газу.

42. Про збільшення строків проведення позапланових виїзних перевірок ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу.

44. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

45. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

46. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

47. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

48. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

49. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282».

50. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

51. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux